Yoga in Capelle aan den IJssel

Ben je geïnteresseerd in yoga en wil je dit beoefenen in Capelle aan den IJssel? Bij Natuurgewijs kan je je aanmelden voor Belichaming Beweging en Meditatie. Deze training versterkt je bewustzijn en zorgt ervoor dat je in het dagelijks leven kalm en helder blijft. Het leven kent vele uitdagingen, strubbelingen en geluksmomenten.

Waarvoor biedt yoga in Capelle aan den IJssel uitkomst?

Stress is soms noodzakelijk om te kunnen presteren, maar wanneer het moeilijk blijkt om te ontspannen kan yoga in Capelle aan den IJssel verlichting bieden. Je groeit zowel geestelijk als lichamelijk, waardoor je je vitaler en energieker voelt.

Tijdens de lessen leer je op een natuurlijke wijze te ademen, waardoor je je bewust wordt van ontspanning. Je lichaam wordt flexibeler en je geest stiller. Daardoor voel je je fitter, gezonder en kan je meer aan.

Wat komt tijdens de lessen aan bod?

Wanneer je deelneemt aan yoga in Capelle aan den IJssel bij Natuurgewijs zal je merken dat de oefeningen een gezonde werking hebben op lichaam en geest. Meditatie is een belangrijk onderdeel van Belichaming Beweging en Meditatie. Dit is nodig om blokkades weg te halen die in het dagelijks leven voor problemen zorgen.

Belichaming Beweging en Meditatie heeft veel weg van yoga in Capelle aan den IJssel. Je kunt hierbij denken aan de volgende onderdelen:

– Eerst starten we met meditatie, waarbij je je aandacht tot jezelf richt. Daarnaast maakt je lichaamsbewustzijn zich klaar voor beweging.
– Net zoals bij yoga gebruik je je lichaam om strekbewegingen te maken, waardoor je vloeiend en verfijnd kunt bewegen. Dit noemen we ook wel een fascia/bindweefsel stretch.
– Vervolgens gaan we bewegen op muziek. Hierbij is het vooral van belang dat je zorgeloos en vrij leert te bewegen. Op spontane wijze zul je je lichaam versterken.
– Op een vitale en natuurlijke manier vind je opnieuw de verbinding met je binnenste. Dit onderdeel noemen we ‘natuurlijk bewegen’.
– We sluiten de les af met meditatie. Hierdoor sluit je de les ontspannen af en is het contact met jezelf sterker.

Wil je deelnemen aan yoga in Capelle aan den IJssel en is Belichaming Beweging en Meditatie iets voor jou?

Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga om deel te kunnen nemen aan yoga in Capelle aan den IJssel. Ook hoef je niet perse lenig te zijn. Tijdens onze lessen gaat het niet om presteren naar buiten toe, maar juist wat het voor jou – in je binnenste – doet. Wil je eens meedoen met Belichaming Beweging en Meditatie? In de agenda vind je verschillende data waarop er les wordt gegeven. De lessen worden verzorgd door Marjolein. Gezien het aantal plekken in een les raden we je aan om vooraf even te bellen met 06-44848843. We houden dan een plekje voor je vrij!