Wicca nabij Rotterdam

Wicca RotterdamWil je wicca in Rotterdam ervaren? Je bent van harte uitgenodigd om met één van onze trainingen mee te doen. Als je naar Wicca zoekt weet je waarschijnlijk al wel wat het is. Voor de zekerheid leg ik  het uit. Voor mij is Wicca: Wanneer je in het magische en goddelijke van de natuur gelooft, je leeft vanuit je hart en verbinding zoekt of verbonden bent met het Hogere. Wanneer je met je voeten stevig op de aarde staat en je meedanst in het ritme van de seizoenen en de maan.

Wat is Wicca in Rotterdam bij Natuurgewijs?

Wicca (in Rotterdam), maar ook in andere gebieden, is een vorm van sjamanisme. Er zijn verschillende tradities, gebruiken en stromingen. Wicca werkt altijd vanuit vrijheid. Ook is veiligheid erg belangrijk. Wil je eens weten of wicca bij je past? Je kan deelnemen aan onze studiekring. Aansluiten bij onze studiekring kan om de volgende redenen:
– Als je een Wicca basisopleiding wilt
– Wanneer je onder begeleiding een persoonlijke of spirituele groei wilt doormaken
– Om kennis te maken en later naar onze coven door te stromen
– Om wicca te ervaren en te kijken of het bij je past

Wil je weten wat een coven precies is? Op de website van Marjolein, Dietse Wicca, kan je alles vinden over een coven en coven Awen.

Training wicca nabij Rotterdam in Capelle

Wil je meedoen tijdens een training? Je kan hier onze actuele data vinden. Je bent van harte welkom om Wicca te ervaren en te ondervinden. Wil je ontdekken hoe jij je kunt afstemmen op het ritme? En wil je transformeren naar de beste versie van jezelf? Ook wanneer je niet in de gelegenheid bent om vanuit Rotterdam naar Capelle aan den IJssel te komen kan je bij ons terecht. Natuurgewijs kan je online begeleiden en zo te ervaren of Wiccca in Rotterdam en omstreken iets voor jou is.