Spiritualiteit nabij Rotterdam

Wil je jouw spiritualiteit in Rotterdam of omstreken ontwikkelen of ben je benieuwd naar spirituele activiteiten? Dan ben je bij Natuurgewijs aan het juiste adres. Wij staan voor een gezond en spiritueel leven. Wist je dat de natuur de sleutel is tot jouw welzijn?

Een met de natuur bij Natuurgewijs

Wanneer je voor jezelf een sterk fundament opbouwt kom je in je kracht. Vervolgens kan je daar ook op bouwen. De natuur kan hierin ondersteunen. Vooral wanneer het lijkt alsof je ver van de natuur af staat zul je waarschijnlijk versteld staan van de verbinding die er nog steeds is. Iedereen gaat hier op zijn of haar eigen manier mee om. Wil je samenwerken met de natuur? Of laat je je er door overvallen? Ben jij je bewust van het ritme in de natuur en jezelf, dan kan je het als een krachtige ingang ervaren. Met behulp van de training ‘Kringloop van Initiaties’ gaan we aan de slag met jouw ritme en kracht. De training bestaat uit twaalf of dertien bijeenkomsten, waarbij elke bijeenkomst om het ritme van de natuur draait. Dit ritme is uitgedrukt in acht jaarfeesten en dertien manen. Ga je mee op ontdekkingstocht? Bekijk hier alle informatie over ‘Kringloop en Initiaties’.

Spiritualiteit nabij Rotterdam: Spiritueel Café

Bij Natuurgewijs geven we naast ‘Kringloop en Initiaties’ nog aantal trainingen om je spiritualiteit verder te ontwikkelen. Daarnaast is het erg fijn om af en toe samen bij elkaar te komen. Ongeveer één keer per maand organiseren wij een Spiritueel Café waar we ongedwongen kunnen kletsen over spirituele thema’s. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. De avond is vrij in te vullen, we kunnen bijvoorbeeld een kaartje leggen. We vragen een bijdrage van €5,- voor de huur van de ruimte. Als je wilt en kunt verzoeken we je om iets lekkers mee te nemen.

Spiritualiteit nabij Rotterdam in Capelle

Voor actuele data kan je de agenda raadplegen. Het Spiritueel Café vindt plaats in Capelle aan den IJssel aan de Bonnefanten 103b, op relatief korte afstand van Rotterdam. Je bent van harte welkom tijdens ons Spirtueel Café of tijdens ons Medium Spreekuur. Ook is ‘Belichaming Beweging en Mediatie’ en echte aanrader. Natuurlijk bewegen staat hier centraal. Wil je meer weten over Natuurgewijs? Neem contact met ons op via 06-44848843 of stuur een mailtje naar info@natuurgewijs.nl.