Over ons

"Our main focus is strategic financial decisions based on the long term goals of our partners."

DEDICATED CONSULTANTS

Jouw spiritueel welzijn en gezondheid is onze zaak

Natuurgewijs is geboren uit een tweestrijd tussen spiritualiteit enerzijds en reguliere gezondheids hulpverlening anderzijds. De tweestrijd bleek een illusie, in ons als mens is het namelijk niet te scheiden. Zoals evenmin lichaam en geest te scheiden zijn.

Met diverse activiteiten op gebied van spiritualiteit en gezondheid willen we anderen helpen in hun kracht te komen. Met de natuur als sleutel tot jouw welzijn.

Marjolein en Esther zijn van start gegaan in september 2018 door hun krachten te bundelen in de ruimte van Natuurgewijs.

Marjolein heeft sinds 2004 een eigen praktijk. Ze is fysiotherapeut, wicca en magiër. Afgelopen jaren heeft ze zich verder ontwikkeld in het helpen en begeleiden van mensen op gebied van gezondheid en spiritualiteit. Met Natuurgewijs komt dit voor het eerst samen.

Esther is tien jaar geleden begonnen. Het was een ommekeer in haar leven waar ze ooit materialistisch was, heeft ze zichzelf gevonden door zelfliefde en vergroten van harmonie. Deze lessen geeft ze nu op haar beurt door met haar activiteiten zoals kundalini yoga en maha kundalini tantra.

OUR TEAM OF STRATEGISTS

Ready to Start Growing Your Business?