Medium nabij Rotterdam

Wil je eens een afspraak maken bij een medium nabij Rotterdam? Op relatief korte afstand, in Capelle aan den IJssel, ben je van harte welkom op ons spreekuur. Kom gerust eens vrijblijvend langs bij Natuurgewijs. Ons spreekuur wordt op verschillende dagen en tijden aangeboden, zodat er voor iedereen een moment is dat hij of zij bij ons langs kan komen.

Mediumspreekuur nabij Rotterdam

Denk je erover na om eens naar een medium in Rotterdam te gaan? Dan is ons spreekuur waarschijnlijk iets voor jou. Als je wilt kan je iets speciaals van jouw dierbare of nabestaande meenemen, zodat we als medium nabij Rotterdam iets tastbaars hebben. Dit is niet noodzakelijk, maar kan bijdragen aan de reading.

Voor actuele tijden en data kan je onze agenda raadplegen, zodat je weet wanneer onze spreekuren zijn ingepland. Alles op het gebied van medium, energiewerk, healing en meer komt aan bod tijdens ons spreekuur. Voor deelname brengen we geen kosten in rekening. Je mag geven wat je het waard vond. Niets is verplicht.

Medium opleiding in omgeving Rotterdam

Ook wanneer je een Medium opleiding wilt volgen in Rotterdam ben je bij Natuurgewijs aan het juiste adres. Ons spreekuur is tevens verbonden aan onze opleiding Natuurgewijs Energiewerk. Hierbij krijgen onze leerlingen de kans om de opgedane kennis en het geleerde in de praktijk toe te passen. Ben je geïnteresseerd in de opleiding? Dan ben je ook van harte welkom tijdens ons spreekuur.