Meditatie nabij Rotterdam

Als je denkt aan meditatie in Rotterdam, dan denk je misschien nog niet zo gauw aan Natuurgewijs. Met behulp van onze ‘Belichaming Beweging en Meditatie’ proberen wij hier verandering in te brengen. Wil je eens heerlijk vrijuit bewegen, precies op een manier die bij jou past? Bij Natuurgewijs dans en mediteer je samen in een groep, maar kan je toch individueel groeien. Samen werken we aan jouw doelen binnen de mogelijkheden die je hebt. Bij Belichaming Beweging en Meditatie staat natuurlijk bewegen, het bewustzijn van het lichaam en het trainen van je bindweefsel/fascia centraal.

Aangezien onze huidige leefstijl aanzienlijk verschilt met de jager-verzamelaar leefstijl en we in ons dagelijks leven eenzijdig en weinig bewegen is het belangrijk dat dit wordt aangepakt. Stress en emoties beïnvloeden je bindweefsel waardoor je verschillende klachten krijgt. Vooral wanneer je een langere tijd bent blootgesteld aan spanningen en je je moeilijk kunt ontspannen na inspanning is Belichaming Beweging en Meditatie iets voor jou.

Onderdelen van Belichaming Beweging en Meditatie nabij Rotterdam, in Capelle:

– Meditatie aan het begin: kom tot jezelf, maak je klaar voor beweging vanuit lichaamsbewustzijn
– Fascia/bindweefsel stretch: gebruik je lichaam als eenheid door strekbewegingen te maken, hierdoor beweeg je vloeiend en verfijnd.
– Beweging op muziek: ervaar hoe je vrij en zorgeloos kunt bewegen op muziek. Versterk je lichaam op een spontane manier
– Natuurlijk bewegen: vind opnieuw de verbinding met jezelf dankzij je natuurlijke vaardigheden. Beweeg vitaal in alles wat je doet.
– Meditatie aan het eind: kom dieper tot jezelf, waardoor je ontspannen en in contact met jezelf komt.

Meditatie nabij Rotterdam, in Capelle

Wil je weten wanneer je mee kunt doen met Belichaming Beweging en Meditatie? Bekijk de agenda voor actuele data. Waarschijnlijk gaat er nog een groep starten. Je bent van harte welkom om mee te doen. Wil je eerst meer informatie over meditatie? Neem contact met ons op via 06-44848843 of stuur een e-mail naar info@natuurgewijs.nl.